«Να γίνουμε οικογένεια, ώστε να πετύχουμε τους στόχους»




Την ακλόνητη πίστη τους για τις φετινές δυνατότητες του Ηφαίστου εξέφρασαν οι Παναγιώτης Γκίκας , Κώστας Τζιώτης και Βασίλης Μαναριώτης.


Με την αισιοδοξία, αλλά και την όρεξη για εκπλήρωση των φετινών υψηλών στόχων του Ηφαίστου παρουσιάστηκαν στις δηλώσεις τους οι Παναγιώτης Γκίκας, Κώστας Τζιώτης και Βασίλης Μαναριώτης

Όλοι τους μιλώντας στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, φάνηκαν ορεξάτοι και το κυριότερο αποφασισμένοι, ώστε να βοηθήσουν τους «ερυθροκιτρίνους»  να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει

Αναλυτικά:


Παναγιώτης Γκίκας: «Να κατακτήσουμε τους στόχους μας»


«Κάθε νέο ξεκίνημα ξεκινάει ευχάριστα, θετικά.
Να έχουμε την υγεία μας πάνω απ’ όλα  Η διοίκηση έχει φέρει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές
Να έχειοπυμε υγεία αν έχουμε μία πολύ καλή χρονιά Η διοίκηση είναι δίπλα μας και θα είναι πάντα δίπλα μας και θα δώσουμε το κακύτερο δυνατόν, ώστε να κατακτήσουμε τους  στόχους μας


Κώστας Τζιώτης: «Να πετύχουμε όλοι αυτό που έχουμε θέσει»

Από την πλευρά του ο Κώστας Τζιώτης τόνισε τα εξής:
«Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία Ήρθα σ’ ένα υγιές σωματείο, με στόχους.
Εύχομαι οι στόχοι  το Κύπελλο και το πρωτάθλημα να γίνουν εφικτοί. Εύχομαι τα παιδιά όλα να έχουμε υγεία και πάθος και σεβασμό όλοι, ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο από την αρχή.
Διοίκηση και παίκτες από την πρώτη κιόλας ημέρα θέλουμε να δεθούμε σαν οικογένεια και να δέσουμε ψς σύνολο και να πετύχουμε αυτό που έχουμε θέσει»



Βασίλης Μαναριώτης:« Να είμαστε οικογένεια»

Με νωπές ακόμη τις δάφνες από την κατάκτηση του νταμπλ ως παίκτης του Κερατσινίου, ο Βασίλης Μαναριώτης, έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για το εγχείρημα της νέας του ομάδας:

««Καταρχάςς καλή χρονιά σ’ όλον τον ποδοσφαιρικό Πειραιά και κυριότερα στην ομάδα μας.
Να έχουμε υγεία. Εύχομαι τη φετινή χρονιά να καταφέρουεμ να πετύχουμε στους στόχους μας και το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό» ήταν η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου φορ του Ηφαίστου, ο οποίος ερωτηθείς να σχολιάσει πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος το γεγονός ότι προέρχεται από δύο σερί κατακτήσεις πρωταθλημάτων με Προοδευτική και Κερατσίνι τόνισε:
«Μέσα από τη δουλειά . Να είμαστε οικογένεια, Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και όλα θα κριθούν στο γήπεδο»

Σχόλια